Çarşamba günü nelere dikkat edilmeli

Ciro Immobile, Serhiy Rebrov ve Kylian Mbappà © fırtınanın tam ortasında olacak.

Contents

Serhiy Rebrov ve Kylian Mbappé‘nin Matchday 2’de dikkate almaları gereken kişisel meseleler varken, Ciro Immobile UEFA Şampiyonlar Ligi markasını daha da kurmaya çalışacak.

Fantezi Futbol oynayın

Çarşamba fikstürleri (canlı yayın için tıklayın) *
E Grubu : Krasnodar – Chelsea (18:55 CET)
E Grubu : Sevilla – Rennes
F Grubu : Dortmund – Zenit
F Grubu : Club Brugge – Lazio
G Grubu : Juventus – Barcelona
G Grubu : Ferencváros – Dynamo Kyiv
H Grubu : İstanbul Başakşehir – Paris (18:55 CET)
H Grubu : Manchester United – Leipzig

Güzel Lazio başlangıcında hareketsiz bina

Highlights: Lazio 3-1 Dortmund' data-sizes='auto' data-srcset='https://editorial.uefa.com/resources/0262-10a88d8e0cde-ff70c3e6c7ec-1000/format/square1/ss_lazio_v_borussia_dortmund_group_f_-_uefa_champions_league.jpeg' data-format='s1' data-fallback='https://img.uefa.com/imgml/uefacom/ucl/fallback.jpg

1. Matchday performanslarından Lazio’nun 13 yıldır UEFA Şampiyonlar Ligi dışında kaldığını asla bilemezdiniz; Ciro Immobile, Borussia Dortmund‘a karşı 3-1’lik bir galibiyete öncülük etti ve 2019/20 ESM Altın Ayakkabı’yı 36 Serie A golle kazanan adam, sekiz maçlık galibiyetsiz grup aşamasını a ile durduran Club Brugge karşısında daha fazla fırsatın beklemesini umacak. Geçen sefer Zenit’te 2-1 başarı.

İlk aşkına karşı yeniden canlandı

Teknik direktör Serhiy Rebrov, Ferencváros 1995’ten beri evdeki ilk grup aşaması maçında oynayacağı için ilgi odağı olacak. 46 yaşındaki oyuncu, iki kez Dynamo forvet olarak parladı, ardından kulübü 2014-17 arasında antrenör olarak iki Ukrayna şampiyonluğuna taşıdı. . “Grubumuzda özellikle Dinamo olmak üzere Ukraynalı bir takımın olmasını istemedim,” dedi. “Ama şimdi Ferencváros’un koçuyum ve onlara diğer rakipler gibi davranacağız.”

Mbappé kısır bir büyüyü bitirmek için dışarı çıktı

Great Neymar, Mbappé, Di María Paris combinations' data-sizes='auto' data-srcset='https://editorial.uefa.com/resources/0260-102cda4bec86-6c42cb2bb9dd-1000/format/square1/topshot-fbl-fra-ligue_1-psg-nantes.jpeg' data-format='s1' data-fallback='https://img.uefa.com/imgml/uefacom/ucl/fallback.jpg

Paris’ten Kylian Mbappé, Matchday 1’in United’a 2-1 yenilmesinde dişsiz bir gösteri için seçildi; L’Équipe’ın kapağında “Tanınmaz” başlığı altında yer aldı. 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon ilk dört Ligue 1 maçında dört gol attı ancak kariyerinin en uzun UEFA Şampiyonlar Ligi kısır büyüsünü sürdürüyor: golsüz altı maç – yani 2020’de gol yok. Bu sıra Başakşehir’in ilk maçında bitecek mi? grup aşaması ev fikstürü?

Juventus-Barcelona: ağır sıklet çatışma

İtalyan şampiyonlar ve İspanyol devlerinin buluşması her zaman büyük bir meseledir. Juventus’un Barça’ya karşı 11 UEFA maçındaki rekoru W3 D4 L4’ü okuyor ve tarafların son üç karşılaşmasında gol atamadılar (D2 L1). Merakla, Andrea Pirlo‘nun bir oyuncu olarak son Juve gezisi, 2015 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona’ya 3-1 mağlup oldu; şimdi gelişini burada bir zafer kazanmış bir koç olarak işaretleyebilir mi?

Chelsea Rusya’da iz bırakabilir mi?

Great Chelsea Champions League goals' data-sizes='auto' data-srcset='https://editorial.uefa.com/resources/0262-10a5bd6bebe5-f31f9b186e9f-1000/format/square1/fc_bayern_muenchen_v_chelsea_fc_-_uefa_champions_league_final.jpeg' data-format='s1' data-fallback='https://img.uefa.com/imgml/uefacom/ucl/fallback.jpg

Chelsea’nin 1. Maçta Sevilla ile 0-0 berabere kalması, İngiltere’de United’ın Paris’teki zaferi tarafından gölgede bırakıldı, ancak Frank Lampard‘ın yüksek profilli ancak ara sıra aklı başında olmayan takımı için temiz bir sayfa muhtemelen daha fazla yoruma değerdi. Geçtiğimiz sezonun 16 maçında Bayern tarafından ezber bozan Blues, 2020’de bir Avrupa maçı kazanamadı; Rus oyuncular ilk grup aşaması ev maçlarını oynarken Krasnodar’ı geride bırakacaklar mı?

Şampiyonlar Ligi uygulamasını indirin

* Belirtilmediği sürece 21: 00 CET